Over ons
Bergh Tandartsen

Moderne innovatieve tandheelkunde.

Dat is waar wij voor staan.

Wij zijn een moderne kleinschalige groepspraktijk waar u naast algemene tandheelkunde ook terecht kunt voor uitgebreide esthetische/cosmetische tandheelkunde, gebitsprotheses, kindertandheelkunde, mondhygiëne behandelingen, slijtage behandelingen, parodontologie, endodontologie en tevens implantologie.

Wij werken preventief, want voorkomen is immers beter dan genezen. Een gezond lichaam begint bij een gezonde mond. Ons doel is een gezonde stabiele situatie realiseren waar jij je hele leven plezier van zult hebben. Dat doen wij door al onze behandelingen te richten op de lange termijn. Wij zoeken altijd een duurzame oplossing samen met jou.

Op dit moment nemen wij weer nieuwe patiënten aan.

Onze praktijk is voorzien van 4 behandelkamers en is tevens geopend in de avond en op zaterdag.

De praktijk is gelegen op het industrieterrein te 's-Heerenberg. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar via de A12 vanuit Arnhem, Zevenaar en Didam, de N316 vanuit Doetinchem, de N335 vanuit Terborg en de N816 vanuit Ulft.

Voel je op je gemak.

bij Bergh Tandartsen

Wij zijn een moderne jonge tandartspraktijk met een duidelijke missie en visie. Een gezond en stralend gebit voor iedereen. Wij gaan voor een gezond gebit gedurende het gehele leven. Dit doen wij door een preventief concept te hanteren en indien nodig tanden te voorzien van duurzame restauraties. Preventie en samenwerking met jou als patiënt staan hierbij centraal. Kwalitatief hoogwaardig tandheelkundige zorg aanbieden en innovatie is voor ons van groot belang. Kwaliteit kun je daarom van ons verwachten.

Onze behandelkamers zijn daarnaast modern en rustgevend ingericht. Je voelt je al snel thuis bij ons in de stoel!

InschrijvenMaak een afspraak

Preventief

Voorkomen is beter dan genezen

Esthetisch

Het oog wil ook wat

Omgang angst

We zijn niet eng

Kwaliteit

Dus zekerheid

Onze tandartsen.

Altijd met een glimlach!

Al onze tandartsen en medewerkers zijn vakkundig opgeleid. Wij zijn een jong, deskundig en gedreven team. Wij volgen geregeld cursussen of bij -en nascholing en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister voor tandartsen. Wij staan voor kwaliteit en innovatie en staan voor jou klaar als patiënt. Maak gauw kennis met ons!

Ons team

Zorg goed voor je gebit.

We zien je graag!

Bergh Tandartsen

Handelsweg 8

7041 GX 's-Heerenberg

info@berghtandartsen.nl

0314 667 600

maandag
08:00 - 21:00
dinsdag
08:00 - 20:00
woensdag
08:00 - 20:00
donderdag
08:00 - 16:45
vrijdag
08:00 - 16:45
zaterdag
08:00-16:00*
zondag
gesloten
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 uur -10:00 uur,
11:00 uur -12:00 uur en 12:45 uur -16:00 uur. In geval van spoed buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met het telefoonnummer 0900-1515.

*Even weken